Verspreider met de hoogste kwaliteit!

VerspreidNet is de verspreidorganisatie die al ruim 40 jaar wekelijks ruim 112.000 bekende huis-aan-huis weekkranten verspreidt in het gebied tussen Akersloot, IJmond, Heemstede, Aalsmeer en Mijdrecht.

In alles wat u aanbiedt staat voor VerspreidNet de kwaliteit met stip bovenaan. Door middel van professionele begeleiding van uw huis-aan-huis folder of drukwerk zorgen wij voor een zo hoog mogelijk rendement.

Van het moment van aanlevering tot aan het moment dat uw drukwerk in de brievenbus wordt afgeleverd, zal geheel door ons worden begeleid.

Effectief verspreiden op basis van een verspreidplan

Uiteraard kan VerspreidNet u naast de distributie, op diverse manieren adviseren. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld het opstellen van een verspreidplan op basis van inkomen, woningtype, enz. enz.

Vanuit ons kantoor in Aalsmeer worden alle logistieke en administratieve handelingen verricht. Hieronder verstaan wij o.a. het verwerken van de diverse offertes, inplannen van de opdrachten en de continue kwaliteitsbewaking en begeleiding van de transporten en onze eigen bezorgers.

Wilt u meer weten over ons of onze diensten? Neem dan contact met ons op!

Onze leveringsvoorwaarden kunt u hier downloaden.

 

Vereniging Weekblad Verspreiders
VerspreidNet B.V. is lid van Vereniging Weekblad Verspreiders. De vereniging behartigd de belangen van zelfstandige verspreiders van weekbladen en reclamedrukwerk in Nederland.

 

Regio Media Groep
VerspreidNet B.V. is onderdeel van de Regio Media Groep B.V.