Become a delivery person with us

Word bezorger bij ons

Word jij één van onze bezorgers die wekelijks huis-aan-huis kranten en bijbehorende folders gaat rondbrengen voor een aantrekkelijke vergoeding? Al meer dan 400 bezorgers verdienen zo een extra zakcentje! Meld je nu aan dan nemen wij alle details met je door.

Bezorgers gezocht voor komende vakantieperiode

Voor de komende vakantieperiode zijn wij alvast op zoek naar enthousiaste bezorgers! Kijk ook even op onze pagina met beschikbare wijken. Je kunt je aanmelden via het onderstaand formulier.

Ons bezorggebied

verspreidingsgebied VerspreidNet B.V.

Als je je wilt aanmelden is het verstandig om eerst even ons bezorggebied te bekijken. Deze loopt vanaf Castricum tot aan Heemstede en van Aalsmeer tot aan Vinkeveen. Interesse? Vul dan het onderstaand formulier in!

Onze antwoorden op jouw vragen

Logisch dat je eerst wilt weten wat het betekent om bezorger te worden. We hebben voor jou zoveel mogelijk antwoorden op een rij gezet.

 • Hoe oud moet ik zijn om te kunnen bezorgen?
  Je kunt je al bij ons aanmelden als je 12,5 jaar bent. Je kunt voor ons gaan bezorgen als je 13 jaar of ouder bent. Ben je jonger dan 16 jaar? Dan moet je eerst toestemming aan je ouders vragen om je aan te melden. Je ouders krijgen na het aanmelden een e-mail waarmee ze toestemming verlenen voor jouw aanmelding.
 • Moet ik er vroeg mijn bed voor uit?
  Nee hoor bij ons niet. De kranten worden meestal tegen de middag bij je bezorgd, maar het betekent wel dat de krant op die dag in de bus moet liggen.
 • Moet ik de kranten/folders zelf ophalen?
  Nee dat hoeft niet, de kranten/folders worden nl. bij je thuis afgeleverd. Je hoeft hiervoor niet thuis te blijven. Als het slecht weer is worden de kranten netjes voor de deur afgedekt met plastic zodat de kranten niet nat worden.
 • Moeten de kranten/folders overal bezorgd te worden?
  Je krijgt een eigen wijk dat wij met jou overleggen. Als er op de brievenbus geen sticker zit moet er gewoon bezorgd worden. Alleen als er een sticker opzit is het anders; een NEE/NEE sticker krijgt geen krant en geen folder terwijl een NEE/JA sticker wél een krant krijgt maar geen folder. Houd dus goed rekening met deze sticker.
 • Ontvang ik een krantentas?
  Ja, je ontvangt van ons bij de eerste keer bezorgen een stevige krantentas. Als je stopt met bezorgen dan moet je de krantentas weer inleveren.
 • Wat als ik op vakantie ga?
  Als je op vakantie gaat, vragen wij je om een eigen vervanger te zoeken die in de periode dat jij op vakantie bent je wijk kan overnemen. Voor andere oplossingen moet je even contact opnemen met ons.
 • Waarom hebben jullie een kopie van mijn legitimatiebewijs nodig?
  Om te kunnen bezorgen moet je volgens de wet je kunnen identificeren aan ons. Daarom hebben wij een kopie van een geldig legitimatiebewijs (paspoort, EU-identiteitskaart of Vreemdelingen Identiteitsbewijs type O) nodig. Een rijbewijs kan helaas niet gebruikt worden als identificatiebewijs.

Aanmeldingsformulier