VerspreidNet : Bezorgkorps

Ruim 600 bezorgers

Wekelijks worden de huis-aan-huis kranten en bijbehorende folders door meer dan 600 bezorgers rondgebracht die week in week uit alle soorten weertypes trotseren.
Indien u belangstelling heeft om als bezorger aan het werk te gaan, kunt u gebruik maken van het onderstaand formulier. Dan nemen wij spoedig contact met u op.

Bezorgers gezocht voor komende vakantieperiode

Voor de komende vakantieperiode zijn wij alvast op zoek naar enthousiaste bezorgers! Kijk ook even op onze pagina met beschikbare wijken. Meld je aan via het onderstaand formulier.

Vraag en antwoord voor de bezorger

Hoe oud moet ik zijn om te kunnen bezorgen?
Je kunt voor ons bezorgen als je 13 jaar of ouder bent. Ben je jonger dan 16 jaar? Dan moet je eerst toestemming aan je ouders vragen om je aan te melden. Je ouders krijgen na het aanmelden een e-mail waarmee ze toestemming kunnen verlenen voor jouw aanmelding.

Moet ik de kranten/folders zelf ophalen?
Nee, de kranten/folders worden bij je thuis afgeleverd. Je hoeft hiervoor niet thuis te blijven. Als het slecht weer is worden de kranten netjes voor de deur afgedekt met plastic zodat de kranten niet nat worden.

Moet ik er vroeg mijn bed voor uit?
Nee, de kranten worden meestal tegen de middag pas bij je bezorgd, het betekent wel dat de krant op die dag voor 22.00 uur 's avonds in de bus moet liggen.

Dienen de kranten/folders overal bezorgd te worden?
Als er op de brievenbus geen sticker zit moet er gewoon bezorgd worden. Alleen als er een sticker opzit is het anders; een NEE/NEE sticker krijgt geen krant en geen folder terwijl een NEE/JA sticker wél een krant krijgt maar geen folder. Houd dus goed rekening met de sticker adressen.

Ontvang ik een krantentas?
Ja, je ontvangt van ons bij de eerste keer bezorgen een krantentas. Als je stopt met bezorgen dan moet je de krantentas weer inleveren.

Wat als ik op vakantie ga?
Als je op vakantie gaat, vragen wij je om een eigen vervanger te zoeken die in de periode dat jij op vakantie bent je wijk kan overnemen. Voor andere oplossingen moet je even contact opnemen met ons kantoor.

Waarom hebben jullie een kopie van mijn legitimatiebewijs nodig?
Om voor ons te kunnen bezorgen moet je volgens de wet je kunnen identificeren aan ons. Daarom hebben wij een kopie van een geldig legitimatiebewijs (paspoort of identiteitskaart) nodig. Een rijbewijs kan helaas niet gebruikt worden als identificatiebewijs.

Ons bezorggebied

Als je je wilt aanmelden is het verstandig om eerst even ons bezorggebied te bekijken. Dit gebied loopt vanaf Castricum tot aan Heemstede en van Aalsmeer tot aan Vinkeveen.


Aanmeldingsformulier Bezorger
Interesse? Vul dan het onderstaand formulier in! Bekijk vooraf ons bezorggebied om teleurstellingen te voorkomen.